Over ons

Een Vlielands familiebedrijf

VlieMare is al meer dan 75 jaar een begrip op het eiland. Ons familiebedrijf ademt de sfeer van Vlieland: persoonlijk, kleinschalig en gastvrij. Wij kennen het eiland als geen ander en zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke vakantie beleeft. Onze goede bereikbaarheid en snelle service staan daarbij centraal.

Je wordt je hartelijk ontvangen door de derde en vierde generatie van onze familie. Ontdek Vlieland op zijn best en boek vertrouwd jouw verblijf bij VlieMare!

  • Meer dan 75 jaar ervaring
  • Vlielands familiebedrijf
  • Goede bereikbaarheid en snelle service

Neem contact op

vliemare vlieland over ons

Waarom VlieMare?

Met een breed aanbod aan vakantiehuizen en appartementen in Vlieland hebben wij voor elke vakantieliefhebber een geschikte bestemming. 

Prettig voor kinderen

Alle vakantiehuizen zijn geschikt voor kinderen en voorzien van (kinder)spelletjes en -boeken, baby- en kindervoorzieningen en traphekjes.

Honden zijn welkom

Honden zijn welkom in alle huizen en op het strand en in het bos zijn speciale losloopgebieden. In de appartementen zijn huisdieren NIET toegestaan.

Geschikt voor groepen

Er zijn meerdere verblijfmogelijkheden voor groepen, zoals het Mierennest (12 gasten), de Zeekrab (10 gasten), de Zandruiter (9 gasten), de Paddestoel (7 gasten), de Duinpieper en Leeuwerik (2x7 gasten). Naast elkaar gesitueerde vakantiehuizen zijn ook mogelijk.

Rust en romantiek voor twee

Bij VlieMare kan je genieten van rust en romantiek. Zo zijn De Karekiet en Strandloper duinhuizen met een gezellige houtkachel, moderne badkamer en romantisch ligbad. Het Elfenbankje is ons meest knusse huisje met een beschut terras en buitenhaard.